In vogelvlucht willen verkennen wat je nu echt wilt, omdat je ?..je afvraagt of dit nou echt alles is op werkgebied, je liefst vandaag nog wilt stoppen met je huidige werk, je alweer werk doet wat het net niet is of omdat je gehoor geeft aan een onbestemd gevoel.

Willen leren vliegen, je vleugels uitslaan, zelf de koers bepalen, om met hart en ziel te gaan werken, zodat je weer energie krijgt van je werk. Of juist willen leren landen door zelf concrete kansen te gaan creeren.

Maar het kan ook zijn dat de zwerm doorvliegt en jouw koers een andere wending neemt of moet nemen. Reorganisatie of dreigend ontslag, outplacement, functionerings- en ontwikkelingsgesprekken, burnout en re-integratie, conflictsituaties of jobrotation.

Met associatie- en verbeeldingsoefeningen nodig ik je uit voeling te krijgen met jouw vermogens en verlangens, en wat je daar zoal in tegenkomt. Om van daaruit concreet te kunnen maken en stappen te gaan zetten naar waar het je in jouw vraag om te doen is. Misschien is dat (weer) helder hebben van wat jij wilt betekenen in je werk. Of inzicht in het type werk of omgeving waarin jij wilt bijdragen en waar jouw bijdrage welkom is, of juist de weg daar naartoe. Of een pittig gesprek met je leidinggevende over een door jou gewenste functiewijziging. Misschien ook wel een nieuwe baan, of juist een hechtere verbinding met je huidige werk, die nieuwe energie genereert. Wellicht de stap naar eigen ondernemerschap.

En het zou zomaar kunnen dat je een dieper liggende (levens)vraag ontmoet, waar je al dan niet verder naar wilt kijken.

Klik hier voor de flyer

Ruimte

ga je mee vliegen
vroeg het meisje
vliegen is voor vogels
zei de jongen
denk maar wij zijn vogels
zei ze
met armen vol veren
voel maar
wij zijn vogels

Frank Eerhart
Hartstocht

het klemt en het drukt
het roffelt en het rammelt
mijn hart slaat op hol
gaat met mij aan de haal

ik raak in de war
een ronddraaiend kompas
wat doe ik hier
waarom ook alweer

ik hakkel en ik haper
kijk om en rondom
oneindig veel dimensies
samenballende beweging

uitersten doorkruisend
hervind ik de kern
brandpunt van
innerlijke gloed

hartverwarmend
hartverscheurend
de tocht van mijn hart
hartstocht

Marjanska Leeuwerik