Soms is er een verlangen je even terug te trekken uit je gewone bestaan van alledag, een behoefte aan uitademen en op adem komen, aan adem krijgen zonder halen, aan ‘even niets hoeven’… 

…om zonder haast een poosje ‘buiten de tijd’ om te gaan. Om je in stilte toe te wenden tot jezelf en gewaar te worden hoe het is. Om ‘de tijd te laten gaan waarheen hij wil’ en zo tot rust en ontspanning te komen. Waar je alleen maar hoeft te zijn, en jezelf daarin voluit mag verwelkomen. Zodat er helderheid kan komen in de ruimte die dan ontstaat.  

Je bent van harte welkom voor een retraite in het huisje ‘onder de Eik’. Het is een rustgevende en vriendelijke plek aan de rand van de boomgaard onder een oude eik. Het is een plek waar ‘zijn geen werkwoord is’. 

Afgestemd op jouw behoefte is er gelegenheid voor een gesprek, oefening of opstelling Onder de Linde. Ook kun je je verblijf combineren met deelname aan een verdiepingsdag of een opstellingsworkshop.  

Er is ruimte voor 1 of 2 personen. Toilet en douche zijn vlakbij. Kosten voor een overnachting zijn €45,- per persoon of 75 voor 2 personen. Kosten voor een rijk ontbijt (genoeg ook voor de lunch) zijn 7,50 per persoon. Voel je vrij en neem contact met me op voor vragen en verdere informatie (06 3087 1620).

 

Zijn

hier is
zijn geen werk
woord

lichtval
is opstaan

adem krijgen
zonder halen

ruimte
buiten en binnen

Christine Leeuwerik
De tijd laten gaan

laten we de tijd 
laten gaan
waarheen hij wil
en zie dan hoe

weiden hun vee vinden
wouden hun wild
luchten hun vogels
uitzichten onze ogen

Rutger Kopland